Om mig

Bliv klogere på min baggrund som Nudge Specialist

Historien bag Nudge Specialisten

Mit navn er Jens Balle og jeg har siden 2004 beskæftiget mig med adfærdsøkonomi, nudge, adfærdsdesign, investorpsykologi, gamification og andre koncepter, omkring den måde vore hjerner behandler data.

Min baggrund er fra den finansielle sektor, hvor jeg rådgav om og markedsførte finansielle produkter overfor mange forskellige typer investorer. Det slog mig, at investorer havde en tendens til at begå de samme fejl, på de samme forkerte tidspunkter. Derved blev kimen til de følgende års studier af adfærdsøkonomi lagt.

Jeg har siden da holdt flere hundrede foredrag om adfærdsøkonomi nudge og adfærdsdesign for mange forskellige publikum. Lige fra investorer i banker til studerende på handelsskoler.

I 2016 udgav jeg bogen Hulemænd i habitter, som jeg så genudgav i en ny og forbedret udgave i 2019. Du kan købe bogen her.

Bogen giver et godt indblik i begreberne og teorierne bag adfærdsdesign og nudge, mens den samtidig er letlæselig og kommer med mange praktiske eksempler. Den indgår i pensum på flere uddannelser.

Jeg underviser også i Adfærdsdesign og nudging på IBC i Kolding. Her udbydes et kursus over seks dage, hvor man kommer i dybden og får tid til at arbejde med opgaver. Du kan læse mere her.

Venlig hilsen

Jens

Vil du have fat i mig?

Du kan maile til mig på jens@nudge-specialisten.dk eller ringe til mig på 30248403. Det ser jeg frem til!

Du kan også udfylde denne formular